Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár František Šipoš kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte. Aj sladké jedlá, ako sú „šufrle“,pochádzajú z Prešporka. Iný kalorický kaliber sú desaťročiami overené jedlá, napríklad sviečková na smotane, kôprová omáčka s domácou knedľou, pečené koleno alebo chutne servírovaná pivárska pochúťka či „tatarák“ s hriankou.

Adresa a kontakt

Adresa:

Drevená 8, 81106 Bratislava

GPS:

48.1472345, 17.1082001

Telefón:

Otváracie Hodiny

Pondelok

11oo - 24oo

Utorok

11oo - 24oo

Streda

11oo - 24oo

Štvrtok

11oo - 24oo

Piatok

11oo - 01oo

Sobota

11oo - 24oo

Nedeľa

11oo - 22oo